gereformeerde kerk Doornspijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Jeugd Zondagsschool oudste groep

 

 

 

 

 

Hallo jongens en meisjes,

Fijn dat jullie even op deze site komen kijken en wel bij de zondagsschool van de oudste groep. Zit je in groep 5, 6, 7 of 8? Lees dan zeker even verder!

 

Wat doen we op de zondagsschool?

We vertellen een verhaal uit de bijbel, praten hierover, we bidden en zingen met elkaar. Daarna doen we een spel of een quiz en soms gaan we wat knutselen. O ja, we starten altijd met wat drinken en wat lekkers… 


Wat doen we nog meer?

Elk jaar doen we mee aan het kinderkerstfeest (we voeren dan bijvoorbeeld een kerstmusical op) en we bereiden 1 keer per jaar een speciale kerkdienst voor kinderen voor. Ook sparen we voor een goed doel, hiervoor gebruiken we het zendingsgeld dat we iedere week meenemen. Aan het einde van het zondagsschoolseizoen gaan we een dag uit. Elke jaar is het weer een verrassing wat we gaan doen.


 


Als je al eens op de zondagsschool geweest bent, dan weet je al hoe leuk en gezellig het is. En nog wat…….…als je 10x geweest bent, mag je een cadeautje uit onze ‘verrassingsmand’ uitzoeken.


Wanneer is de zondagsschool?

De zondagsschool is er elke week behalve de eerste en laatste zondag van een schoolvakantie. We beginnen na het startweekend en gaan door tot aan Pasen.

Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Lijkt de zondagsschool je leuk? Zit je in groep 5, 6, 7 of 8? Kom dan gezellig eens langs!

Groetjes van de leiding van de oudste groep van de zondagsschool,

Ilonka. Judith, Jan-Peter en Jeannette