gereformeerde kerk Doornspijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Jeugd Keldertje

keldertje

Activiteitenavonden
’t Keldertje is een activiteitenteam dat één keer per maand een activiteit verzorgt voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Dit is voor jeugd van onze gemeente, maar ook van daarbuiten. We proberen om en om een activiteit binnen en buiten de kerk te doen en komen altijd bij elkaar in het zaaltje onder de kerk: ’t Keldertje. Het doel van deze avonden is om jeugd van de kerk samen te laten komen en leuke dingen te laten ondernemen.

Keldertje+
Naast de activiteitenavonden organiseren we 3 keer per jaar een Keldertje+ avond. Dit is op dezelfde plek, met dezelfde leiding, hetzelfde plezier, maar dan zullen we de avond beginnen met een Bijbelse activiteit. Je kunt denken aan een Bijbelspel, korte film, spreker die iets komt vertellen, enz.

We proberen door onze manier van doen en laten en onze omgang met de jeugd te laten zien waar wij voor staan. Wil je een serieus gesprek? Dan staan wij daar altijd voor open. We willen bovenal met elkaar een gezellig avond hebben. Heb je vragen? Bel of mail ons! Ook zijn we te vinden op facebook en in het kerkblad.