PKN
  » Over ons » Jeugd » 't keldertje 
Gereformeerde Kerk Doornspijk
keldertje1 keldertje1
’t Keldertje is een activiteitenteam dat één keer per maand een activiteit verzorgt voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Dit is voor jeugd van onze gemeente, maar ook van daarbuiten. We proberen om en om een activiteit binnen en buiten de kerk te doen en komen altijd bij elkaar in het zaaltje onder de kerk: ’t Keldertje. 

Ons doel is om jeugd van de kerk samen te laten komen en leuke dingen te laten ondernemen. Een Bijbelstudie is niet aan de orde, daarvoor zijn andere clubs binnen de kerk. Wel proberen we door onze manier van doen en laten en onze omgang met de jeugd te laten zien waar wij voor staan. Wil je toch een serieus gesprek? Dan staan wij daar altijd voor open. We willen bovenal met elkaar een gezellig avond hebben.

Dit seizoen gaan we gezellig van start met  bbq en volleybaltoernooi in het startweekend (za 1 september vanaf 17.00 uur). Doe je mee? Meld je dan aan via www.facebook.com/keldertjedoornspijk. Hou voor de rest van het seizoensprogramma onze Facebook en Instagram in de gaten!

Groetjes Gerjan en Ilonka

Data:
1 september: Tijdens het startweekend doet 't Keldertje mee aan het volleybaltoernooi.
6 oktober
3 november 
1 december
5 januari
2 februari
9 maart
6 april
terug
 
 
 

Inloggen


 

orgelbespeling
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:15
meer details

Witte Donderdag
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:00
meer details

Goede Vrijdag, avonddienst
datum en tijdstip 11-04-2020 om 19:30
meer details

avonddienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 19:00
meer details

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.